هزینه کاشت موی طبیعی: آیا کاشت موی طبیعی سر گران است؟

کاشت مو یک روش جراحی است که شامل برداشتن مو از یک ناحیه پوست سر (ناحیه اهدا کنند) و کاشت آن روی ناحیه دیگری از  پوست (ناحیه گیرنده) است. این عمل توسط یک جراح ترمیم مو انجام می‌شود و یکی از مشهورترین و محبوب‌ترین درمان‌های ضد ریزش مو در بازار است.کاشت مو عملی است که هدف از آن کاهش ظاهر طاسی سر و رشد انفعالی مو است. باز فعال سازی، همیشه امکان پذیر نیست و بهتر است با در نظر گرفتن این موضوع تحت این عمل قرار بگیرید.

هزینه عمل کاشت موی طبیعی مانند هر عمل پزشکی دیگری به عوامل بسیاری بستگی دارد از جمله بازار محلی (یا محلی که در آن زندگی می‌کنید و عمل جراحی خود را انجام می‌دهید)، اینکه تکنیک FUT را انتخاب می‌کنید یا تکنیک FUE، اینکه آیا لازم است برای انجام عمل خود سفر کنید یا خیر، جراحی که برای خود انتخاب می‌کنید و پیچیدگی عمل شما.

انواع روش‌های کاشت مو چیست؟ 


انواع روش‌های کاشت مو چیست

اگر چه امروزه رایج‌ترین تکنیک‌های عمل کاشت مو، FUT و FUE هستند؛ روش‌های دیگری نیز وجود دارند که ممکن است در دسترس باشند (هر چند ممکن است این روش‌ها منسوخ شده باشند).

پیوند پانچ 

در این روش، با استفاده از یک پانچ با قطر ۴ میلیمتر، یک استوانه از ناحیه اهداکننده با مو برداشت می‌شود. این استوانه معمولاً شامل ۱۲ تا ۳۰ رشته مو است که به ناحیه گیرنده پیوند داده می‌شود.

پیوند پانچ به مدت بیش از ۲۰ سال، روشی بسیار محبوب در بازار بوده است؛ با این حال، ظاهر غیرطبیعی و نتیجه دسته‌دسته بودن داشت. عبارت “شاخه مو” نیز از این روش مشتق شده است. بیان اینکه اکثر جراحان دیگر از این روش استفاده نمی‌کنند، هیچ ضرری ندارد.

مینی/ میکرو 

مینی و میکرو، تکنیک‌های پیوندی هستند که شامل برداشتن نوارهای باریکی از پوست ناحیه اهدا کننده است. سپس این نوارهای باریک به محل دریافت کننده پیوند، بخیه زده می‌شوند که این امر باعث ایجاد بریدگی‌های کوچکی در ناحیه دریافت کننده می‌شود . سپس پیوند در این ناحیه قرار می‌گیرد.

همانطور که تصور می‌کنید، این روش نیز باعث ظاهر کمی غیرطبیعی می‌شود. علاوه بر اینو زخم‌ها می‌توانند برای مدت زمان طولانی آزاردهنده باشند به همین ترتیب هر دو تکنیک پیوند مینی و میکرو به ندرت در کاشت مو مورد استفاده قرار می‌گیرند. (البته هنوز هم در موارد خاصی استفاده می‌شوند)

پیوند واحد فولیکولار (FUT

پیوند واحد فولیکولار (FUT)

روش پیوند واحد فولیکولار (FUT) یک روش جدیدتر برای کاشت مو است که در ارتباط با تکنیک‌های مینی/میکرو قرار دارد. در این روش، یک نوار از پوست با مو (با طول ۱.۵ تا ۳۰ سانتیمتر) از ناحیه اهداکننده برداشت می‌شود و سپس ناحیه اهداکننده به شکل خیاطی یا چسبانده می‌شود.

سپس نوار برداشته شده زیر میکروسکوپ قرار می‌گیرد و جراح برای استخراج واحدهای فولیکولی کار می‌کند و سپس این واحدهای فولیکولی در ناحیه گیرنده قرار می‌گیرند. در مقابل روش‌های مینی/میکرو، در این روش نیازی به برش در ناحیه پیوند وجود ندارد. به جای آن، سوراخ‌های کوچکی در ناحیه قرارگیری واحدهای فولیکولی ایجاد می‌شود.

استخراج واحد فولیکولی (FUE)

استخراج واحد فولیکولی (FUE)

علاوه بر FUT ، روش استخراج واحد فولیکولار (FUE) نیز یکی دیگر از روش‌های مدرن کاشت مو است. با این حال تکنیک FUE مزایای بیشتری ارائه می‌کند (از جمله به حداقل رساندن میزان زخم و بهبودی سریع‌تر)

 با استفاده از تکنیک FUE، واحدهای فولیکولار مو درست مانند روش FUT  در ناحیه گیرنده قرار می‌گیرند. با این حال به جای برداشتن یک نوار از پوست ناحیه اهدا کننده، واحدهای فولیکولی یکی یکی برداشته می‌شوند.

فرایند این تکنیک به میزان قابل‌توجهی زمان می‌برد (که این امر بدین معنا است که هزینه بیشتری خواهد داشت) اما طبیعی‌ترین نتایج را به همراه دارد.

هزینه کاشت مو چقدر است؟


هزینه کاشت مو چقدر است

هزینه کاشت مو به عوامل مختلفی از جمله موقعیت جغرافیایی، جراح و سطح طاسی سر بستگی دارد. از آنجا که بیشتر تکنیک‌ها با «برداشتن پیوند» انجام می‌شوند، هر چه ریزش مو شدیدتر باشد، هزینه بیشتری خواهد داشت.

 چرا هزینه کاشت مو بسیار گران است؟ 


 اگر چه ممکن است هزینه کاشت مو زیاد باشد اما باید پیچیدگی این عمل را در نظر بگیرید.

امروزه تکنیک‌های پیوند مو، پیشرفته‌تر شده‌اند و این باعث نتایج عالی‌تری شده است. با این حال تکنیک‌های پیشرفته‌تر (از جمله پیوند واحد فولیکولار (FUT) و استخراج واحد فولیکولار (FUE)) به زمان و تخصص بیشتری احتیاج خواهد داشت.

در حقیقت تکنیک FUT می‌تواند در هر جلسه بیش از ۵ تا ۷ ساعت طول بکشد. و در روش FUE می‌توان حتی زمان طولانی‌تر (و همچنین جلسات بیشتری) را انتظار داشت.

آیا صرف هزینه، ارزش آن را دارد؟ 


پاسخ این سوال این است: «بستگی دارد». برای بیشتر افرادی که از کم پشتی و طاسی سر رنج می‌برند، عمل کاشت مو می‌تواند اعتماد به نفس و عزت نفس بالایی برای آنها به ارمغان بیاورد. با این حال این روش‌ها، خطراتی دارند که ممکن است ارزش انجام این عمل را نداشته باشد.

یک جراح خوب به شما کمک می‌کند تا خطرات و مزایا را بسنجید و تشخیص دهید که این روش برای شما مناسب است یا خیر. علاوه بر این مشاوره با یک جراح خوب به شما کمک می‌کند تا از شانس موفقیت خود در این روش مطلع شوید.

آیا گزینه‌های درمانی کم‌هزینه‌تری وجود دارد؟ 


متاسفانه ممکن است پرداخت هزینه‌های پیوند در توان شما نباشد؛ بنابراین باید بدانید که چه گزینه‌های دیگری در اختیار دارید.

 لیزر درمانی با نور کم (LLLT

لیزر درمانی با نور کم (LLLT) برای درمان ریزش مو

لیزر درمانی با نور  کم (LLLT) یک روش درمان تجربی است که در آن از لیزر برای هدف قرار دادن نواحی دچار ریزش مو استفاده می‌شود. این روش می‌تواند توسط متخصص پوست در مطب یا در خانه، با استفاده از شانه یا کلاه دارای لیزر انجام شود. اعتقاد بر این است که این تکنیک به چندین روش عمل می‌کند. به عنوان مثال LLLT می‌تواند:

  • باعث تحریک فاز آناژن در موهایی شود که در فاز تلوژن قرار دارند.
  • طول دوره فاز آناژن مو را طولانی کند.
  • سرعت رشد مو در فولیکول‌های فاز آناژن را افزایش دهد.
  • از ایجاد سریع و زودرس فاز کاتاژن جلوگیری کند.

اعتقاد بر این است که این نتایج با تاثیرات متقابل لیزرها بر سلول‌های فولیکولی مو  و (شاید) تحریک میتوکندری ایجاد می‌شوند.

بسته به اینکه روش LLLT را در خانه برای خود انجام دهید یا اینکه به دنبال دریافت درمان حرفه‌ای در مطب باشید، هزینه‌های درمان به شدت متفاوت خواهند بود. هزینه‌های انجام این روش در مطب‌ها نیز به شدت متفاوت است. برای اکثریت افراد، روش LLLT یک درمان مداوم است که طی چند جلسه انجام می‌شود.

میکرونیدلینگ 

میکرونیدلینگ برای درمان ریزش مو

میکرونیدلینگ یک روش درمانی است که همانطور که در مطب‌ها انجام می‌شود، می‌توان به راحتی در خانه نیز آن را انجام داد. تکنیک میکرونیدلینگ شامل استفاده از سوزن‌های کوچک برای ایجاد زخم‌های کوچکی در پوست سر است. این زخم‌ها در دوره بهبودی خود، سه مرحله را طی می‌کنند:

  • التهاب
  • تکثیر
  • بلوغ (ترمیم)

اگرچه به نظر می‌رسد صدمه دیدن پوست سر می‌تواند مانع رشد مو شود، باید گفت که این تکنیک در واقع باعث تحریک تولید کلاژن و ایجاد سلول‌های جدید در پوست می‌شود. سپس این سلول‌های جدید می‌توانند رشته موهای جدیدی را تولید کنند.

تکنیک میکرونیدلینگ را نیز می‌توان مانند روش LLLT در خانه یا در مطب انجام داد. این امر بدین معنا است که هزینه‌های آن به میزان گسترده‌ای متفاوت خواهد بود.

 این درمان نیز طی چند جلسه انجام می‌شود و همچنین ممکن است انجام آن در منزل به خود شما آموزش داده شود.

پلاسمای غنی شده با پلاکت (PRP)

درمان با پلاسمای غنی شده از پلاکت (PRP) نیز مانند روش LLLT همچنان در مراحل استفاده اولیه قرار دارد. با این حال مطالعات علمی اخیر نشان داده‌اند که یک گزینه امیدوار کننده برای افرادی است که دچار ریزش و کم پشتی قابل توجه مو هستند.

تکنیک PRP شامل گرفتن خون از بدن بیمار است. سپس سلول‌های قرمز و پلاسمای خون (با استفاده از دستگاه سانتریفیوژ) از هم جدا می‌شود .سپس پلاسما استخراج شده و مستقیماً به نواحی دچار ریزش مو تزریق می‌شود.

این روش به طرز شگفت انگیزی خوب عمل می‌کند و دلیل آن به شرح زیر است:

پلاسما یکی از فرآورده‌های خونی است که حاوی فاکتورهای رشد بسیاری است. این فاکتورهای رشد شامل فاکتور رشد مشتق شده از پلاکت (PDGF) ،فاکتور رشد اپیدرمال (EGF) و فاکتور رشد شبه انسولین (IGF) می‌باشند. این فاکتورهای رشد باعث تکثیر سلول‌های پاپیلای پوستی می‌شوند؛ به این معنا که پس از استفاده از آن، موهای بیشتری در آن ناحیه تولید می‌گردد.

تکنیک PRP در میان گزینه‌های فوق، تنها روشی است که نمی‌توان آن را در خانه انجام داد- و همچنین یکی از گزینه‌های گرانقیمت است. با این حال به احتمال زیاد، هزینه PRP همچنان از هزینه کاشت مو کمتر خواهد بود,

مراقبت برای پیشگیری از افزایش هزینه‌ها


مراقبت از مو برای پیشگیری از افزایش هزینه‌ها

تکنیک‌های جراحی مختلف وجود دارند که جراحان می‌توانند از آنها برای کاشت مو استفاده کنند. بنابراین روند بهبودی بسته به اینکه جراح از کدام یک از این روش‌ها استفاده می‌کند، متفاوت خواهد بود. در هر صورت بسیار مهم است که از دستورالعمل‌های خاصی که جراح برای دوره بهبودی به شما داده است، پیروی کنید. با این کار نه تنها اطمینان پیدا می‌کنید که با خیال راحت بهبود می‌یابید، بلکه در دستیابی به نتایج بهتر نیز به شما کمک می‌شود.

برخی از نکات کلی که ممکن است برای آماده سازی قبل از عمل و بهبودی شما مفید باشد، شامل موارد زیر است:

لباس‌ها 

سعی کنید از لباس‌هایی که از جلو یا پشت بسته می‌شوند، استفاده کنید؛ نه لباس‌هایی که باید از سر پوشیده شوند. این امر به شما کمک می‌کند تا به ناحیه درمان شده پوست سر آسیب نزنید یا آن را تحریک نکنید.

ممکن است پس از عمل جراحی از شما بخواهد از هدبند استفاده کنید. اگر معمولاً به استفاده از عینک احتیاج دارید، بهتر است تا زمانی که بتوانید هدبند را بردارید، لنزهای تماسی خریداری کنید و از آنها استفاده نمایید.

کودکان و حیوانات خانگی 

بهتر است سعی کنید در چند روز اول پس از درمان، به خود آسان بگیرید. بنابراین بهتر است برای نگهداری از کودکان یا حیوانات خانگی، از اعضای خانواده و اطرافیان خود کمک بگیرید.

رانندگی کردن 

به دلایل ایمنی، شما پس از انجام عمل کاشت مو قادر به رانندگی تا منزل نخواهید بود. بنابراین مهم است که از یکی از اعضای خانواده یا دوستان خود بخواهید تا پس از عمل شما را از کلینیک محل جراحی به خانه ببرند.

سیگار کشیدن و مصرف دخانیات و رژیم غذایی

سیگار کشیدن و مصرف دخانیات و رژیم غذایی بعد از کاشت مو

رعایت کلیه دستورالعمل‌هایی که توسط جراح درباره موارد زیر به شما داده شده است، بسیار حیاتی است:

  • سیگار کشیدن
  • مصرف داروها، ویتامین‌ها و مکمل‌ها

سیگار کشیدن باعث کاهش خونرسانی به ناحیه درمان شده شما می‌شود و منجر به طولانی‌تر شدن دوره بهبودی زخم‌های شما می‌گردد. بنابراین خطر عفونت در شما افزایش پیدا می‌کند. متوقف کردن مصرف سیگار و محصولات حاوی نیکوتین می‌تواند این خطر را کاهش دهد. اکثر جراحان توصیه می‌کنند حداقل ۶ هفته تا ۳ ماه قبل و بعد از عمل جراحی، سیگار نکشید و از مصرف هرگونه ماده دخانیات خودداری نمایید.

شما همچنین باید تلاش کنید در طول دوره نقاهت پس از عمل، رژیم غذایی سالمی داشته باشید تا به بدن خود در دوره بهبودی کمک کنید. ممکن است جراح به شما توصیه کند پس از عمل جراحی غذاهای کم سدیم، از جمله میوه و سبزیجات تازه مصرف کنید. سعی کنید بدن خود را با آب و نوشیدنی‌های فاقد کافئین، هیدراته کنید. سعی کنید از مصرف مقادیر بالای نمک و شکر نیز در دوره بهبودی خود خودداری نمایید.

بازگشت به خانه 

اکثر بیماران می‌توانند در همان روزی که عمل جراحی خود را انجام داده‌اند، به خانه بازگردند. اگر جراح شما از داروی آرامبخش یا بیهوشی عمومی استفاده کرده باشد، ممکن است هنگام بیدار شدن احساس گیجی و خواب آلودگی داشته باشید. ممکن است اثرات این داروها تا ۲۴ ساعت باقی بمانند. این امر بدین معنا است که رانندگی برای شما ایمن نیست و باید از یکی از اعضای خانواده یا دوستان خود بخواهید تا شما را از بیمارستان مرخص کرده و به خانه بازگردانند.

بازگشت به محل کار

بسیاری از بیماران می‌توانند بلافاصله پس از عمل کاشت مو، به محل کار خود بازگردند. با این حال معمولاً جراحان توصیه می‌کنند حدود ۳ تا ۷ روز پس از عمل سر کار خود برگردید. با این حال زمان انجام این کار نیز به موارد زیر بستگی خواهد داشت :

  • تکنیک جراحی مورد استفاده توسط جراح
  • دستورالعمل‌های خاصی که جراح به شما داده است
  • شغل شما

اگر شغل شما نسبت به مشاغل اداری، فعالیت جسمانی سنگین‌تری دارد؛ ممکن است به مرخصی گرفتن احتیاج داشته باشید.

ورزش کردن

ممکن است پزشک به شما توصیه کند قبل از آغاز دوباره ورزش کردن، مدتی به خود آسان بگیرید. آنها ممکن است به شما توصیه کند که سه تا چهار هفته اول پس از عمل از انجام موارد زیر خودداری نمایید:

  • فعالیت شدید
  • بلند کردن اجسام سنگین
  • ورزش‌های تماسی
  • شنا کردن

 همچنین ممکن است جراح به شما توصیه کند که حدود ۱۰ روز از انجام فعالیت‌های جنسی خودداری کنید.

 شما باید از جراح خود درباره زمانبندی مشخص مربوط به زمان شروع ورزش، کار و رابطه جنسی سوال کنید.

شستن موها 

شستن موها بعد از کاشت مو

بیشتر جراحان به شما توصیه می‌کنند قبل از بازگشت به روال عادی مراقبت از موی خود، حدود ۲ هفته صبر کنید.

شما باید هنگام دست زدن مستقیم به موهای خود پس از درمان، بسیار مراقب باشید. پیوندهایی که به تازگی در پوست سر کاشته شده‌اند، هنوز در جای خود محکم نشده‌اند. بنابراین ممکن است لازم باشد چند روز صبر کنید تا بتوانید بانداژ سر خود را برداشته و دوباره موهای خود را بشویید. ممکن است در ابتدا از شما خواسته شود تا آنها را فقط با دست و به آرامی شستشو دهید. با گذشت زمان و محکم‌تر شدن پیوندها می‌توانید برای از سرگیری روال عادی مراقبت از موهای خود تلاش کنید.

همچنین ممکن است جراح به شما اسپری یا لوسیونی بدهد که پس از عمل در ناحیه تحت درمان از آن استفاده کنید.

قرارملاقات های پس از عمل 


شما باید چندین بار پس از عمل جراحی برای چکاپ مجدد به پزشک خود مراجعه کنید. اولین قرار ملاقات پیگیری معمولاً پس از یک تا دو هفته صورت می‌گیرد و ممکن است با یک پرستار یا خود جراح شما باشد. در حین قرار ملاقات، پرستار یا جراح نحوه بهبودی ناحیه تحت درمان را بررسی کرده، بخیه‌های غیر قابل جذب را برداشته و پانسمان شما را تعویض کرده یا برمی‌دارند.

احتمالاً جراح برای اطمینان از بهبودی صحیح و کامل همه افراد، قرار ملاقات‌های بعدی طی چند هفته آینده را برنامه ریزی می‌کند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

Call Now Buttonمشاوره رایگان
× مشاوره در واتساپ