کاشت ریش: پرپشت کردن ریش با انتقال فولیکول موی سر به ریش

اگرچه بدون ریش بودن برای بیشتر آقایان چیز مهمی نیست، اما برای برخی دیگر بسیار آزاردهنده است. این باعث می‌شود فرد هم احساسات روحی و هم روانی منفی را تجربه کند. کاشت ریش، یک روش بسیار رایج در سراسر جهان است. افرادی که عمل کاشت موی ریش را انتخاب می‌کنند معمولاً با مشکلاتی از این قبیل روبرو می‌شوند: ریشی که به‌صورت نامتقارن رشد می‌کند، بعضی از مناطق کاملاً بدون ریش و یا برخی از مناطق با خاطر وجود جای زخم‌ها، موهای ریش به‌صورت پراکنده می‌رویند.

در این عمل، فولیکول‌ها از ناحیه‌ی زیر فک، ناحیه گونه و گردن برداشته می‌شود و سپس آن‌ها را به مناطق بدون مو و یا کم‌پشت ریش پیوند می‌زنند. برداشت موهای پیوندی با چنان ظرافتی انجام می‌شود که هیچ جای زخمی را باقی نمی‌گذارد. پس از تمام این مراحل، نتیجه‌ای که از طریق پیوند ریش حاصل می‌شود بسیار طبیعی خواهد بود. ریش شما بلافاصله پس از عمل کاشت موی ریش به رشد خود ادامه خواهد داد.

چه کسی می‌تواند کاشت موی ریش انجام دهد؟


  • کسانی که به طور ژنتیکی ریششان رشد نمی‌کند،
  • کسانی که به دلیل تصادف و جراحت، دیگر در منطقه ریش مویی نمی‌روید،
  • به دلیل سوختگی ناحیه‌ی ریش، دیگر مویی در آنجا نمی‌روید
  • کسانی که به طور مادرزادی ریش‌های پراکنده و تُنک دارند،
  • کاشت موی ریش در مواردی مانند ریزش مو بر اثر بیماری‌های مختلفی قابل انجام است.

علل ریزش موی ریش


داشتن موی محکم و سالم بسیار مهم است، اما یک ریش و سبیل پرپشت نیز باعث افزایش اعتماد به نفس بسیاری از مردان می‌شود و به آن‌ها زیبایی خاصی می‌بخشد. معمولاً آقایانی که از ریزش موی ریش خود رنج می‌برند، در مرحله اول در جستجوی راه‌حلی برای جلوگیری از نازک شدن ریش یا سبیل خود، از داروهایی استفاده می‌کنند. اگرچه بسیاری از این داروها یا مکمل‌ها قادر به رشد ریش ضخیم و پرپشت نیستند. در این مرحله، بهترین راه‌حل برای رفع مشکل ریزش موهای ریش ممکن است کاشت موی ریش باشد.

اول از همه، باید بدانید که داشتن لکه‌های طاسی در ناحیه‌ی ریش و به ویژه در ناحیه گونه، یک مشکل بسیار شایع است. دلایل علمی کمی برای توجیه مشکل ریزش موی ریش وجود داشته باشد، اما این مسئله می‌تواند ناشی از این عوامل باشد:

عوامل ژنتیکی

در بیش از 50٪ از مردان، ریزش موهای ریش ناشی از عوامل ژنتیکی است. افرادی که به دلیل مشکلات ژنتیکی دچار ریزش موی صورت می‌شوند احتمالاً از ریزش موی الگوی مردانه نیز رنج می‌برند. این در شرایطی است که ریزش مو به هیچ نوع دارو یا مکملی پاسخ نمی‌دهد، بنابراین پیوند موی ریش تنها گزینه برای این افراد است.

هورمون‌ها

دلیل دیگر این است که سطح کلی آندروژن ها (تستوسترون و DHT) می‌تواند برای تحریک رشد موهای صورت مردان کم باشد. ویژگی‌های رایج مردانی که با مقادیر هورمون‌های مردانه در آن‌ها پایین‌تر است، عمدتاً عدم رویش موهای صورت و / یا نازک و شکننده بودن موهای ریش است که در این صورت، لکه‌های طاسی بسیاری بر روی صورت ظاهر می‌شود.

عوامل مؤثر در سبک زندگی

همچنین گفته می‌شود که عواملی در سبک زندگی در ریزش موی صورت نیز نقش اساسی دارند. ازاین‌رو، آقایانی که سبک زندگی پراسترسی دارند، بیشتر به مشکل ریزش موی ریش دچار می‌شوند زیرا استرس تأثیر مستقیمی بر روی سطح هورمون‌ها دارد. طبق مطالعات صورت گرفته، افرادی که به‌اندازه کافی نمی‌خوابند ممکن است دچار ریزش موی ریش نیز شوند.

علاوه بر این، ثابت شده است که برخی از بیماری‌ها و داروهای سیستماتیک می‌توانند باعث ایجاد لکه‌های جدید طاسی در ریش شوند.

مراحل پیوند و کاشت موی ریش


مراحل پیوند و کاشت موی ریش

با توجه به اینکه شما در حال جستجو برای یک راه‌حل دائمی برای ریزش ریش هستید؛ کاملاً احتمال می‌رود که در مورد مراحل کاشت موی ریش یا سبیل کنجکاو باشید. اصولاً این عمل شامل چهار مرحله می‌باشد که به شرح زیر خواهند بود:

مشاوره

عمل کاشت موی ریش با معاینه پزشک آغاز می‌شود. در این مرحله دو نکته مهم در نظر گرفته می‌شود: تعداد پیوندها و مناطقی که باید مو پیوند زده شود. پزشک متخصص به‌سادگی مشخص خواهد کرد که در چه نقاطی از ریش دچار ریزش مو هستید. در آخرین مرحله از مشاوره، وی طبق خواسته و نظر شخص بیمار، علامت‌گذاری‌هایی را برای خط ریش و سبیل انجام می‌دهد. این خط یکی از مؤلفه‌های اصلی است که تأثیر بسیار زیادی در نتایج عمل کاشت موی ریش شما خواهد گذاشت.

بی‌حسی موضعی

بنابراین ممکن است این سؤال در ذهنتان بیاید که پیوند ریش چقدر درد دارد؟ شاید بهتر باشد بدانید که در این روش، از بی‌حسی موضعی برای از بین بردن احتمال وجود درد شدید و ناراحتی استفاده می‌شود. از این طریق می‌توان عملیات را به روشی راحت‌تر و بدون درد انجام داد. بی‌حسی موضعی معمولاً با سوزن انجام می‌شود؛ اما بیمارانی که ترس از سوزن دارند، می‌توانند از تکنیک بدون سوزن استفاده کنند. بی‌حسی موضعی در دو ناحیه مختلف اعمال می‌شود. ابتدا منطقه اهداکننده (منطقه‌ای که موهای پیوندی از آن گرفته می‌شوند) بی‌حس می‌شود. پس از جمع‌آوری گرافت های مو، منطقه‌ی کاشت را بی‌حس می‌کنند.

عمل کاشت

مرحله عمل شامل سه بخش اصلی است. در ابتدا، فولیکول‌های مو یکی‌یکی از ناحیه‌ی اهداکننده برداشته می‌شوند، سپس کانال‌هایی در ناحیه گیرنده ایجاد می‌شوند، ناحیه ‌یا نواحی که دچار کم مویی هستید. سرانجام، فولیکول‌های مو که تحت درمانها خاصی قرار می‌گیرند، در کانال‌های از قبل باز شده کاشته می‌شوند.

قبل از ترک کلینیک، تیم پزشکی در مورد چگونگی مراقبت‌های بعد از عمل پیوند ریش، اطلاعاتی را در اختیارتان قرار خواهند داد. آن‌ها به شما نشان می‌دهند که روز بعد از عمل چگونه موهایتان را خودتان بشویید.

نتایج کاشت موی ریش


نتایج کاشت موی ریش

نتایجی که پس از تجربه‌ی عمل کاشت ریش تجربه خواهید کرد، شامل موارد زیر خواهند بود:

  • موهای صورت طبیعی و متراکم به نظر می‌رسد
  • افزایش عزت‌نفس
  • ریش پرپشت‌تر و ضخیم‌تر
  • داشتن ظاهر مردانه

هزینه‌های عمل کاشت موی ریش


هزینه‌های کاشت ریش بسته به مرکز و از شخصی به شخص دیگر متفاوت است. تعداد فولیکول‌های مو برای پیوند نیز در تعیین هزینه‌ها مهم است. از آنجا که مقدار موی ریشی که باید پیوند زده شود، در افراد مختلف متفاوت است، تعداد فولیکول‌های مو نیز متغیر خواهد بود. علاوه بر این، مدت زمان انجام این عمل با افزایش تعداد فولیکول‌های مو برای پیوند افزایش می‌یابد. روش کشت ریش، یکی دیگر از عوامل مؤثر بر قیمت‌ها است.

سؤالات متداول


عمل کاشت ریش چه مدت طول می‌کشد؟

مدت زمان عمل کاشت موی ریش بسته به‌اندازه ناحیه پیوند متفاوت است. این عملی است که معمولاً طی 1 تا 6 ساعت انجام می‌شود. اگر ناحیه کاشت مو بزرگ باشد، ممکن است بیش از یک جلسه نیاز داشته باشد.

آیا بلافاصله بعد از عمل کاشت موی ریش فوراً بهبودی پیدا می‌کنم؟

جای زخم‌هایی که پس از پیوند ریش ایجاد می‌شود، طی 10 روز پس از عمل می‌ریزند و از بین می‌روند. فولیکول‌های پیوند زده شده در ریش نیز طی 3 هفته می‌ریزند. ریزش آن‌ها جای نگرانی ندارد زیرا این روند لازم است. ریش شما 3 ماه بعد از عمل بسیار به‌شدت و به طرز چشمگیری رشد می‌کند.

آیا این عمل، جای زخم و اسکار دائمی را باقی می‌گذارد؟

عمل کاشت موی ریش هیچ جای زخمی دائمی را باقی نمی‌گذارد.

آیا می‌توانم بلافاصله بعد از عمل کاشت ریش به زندگی عادی خود برگردم؟

شما به‌راحتی می‌توانید بلافاصله پس از انجام عمل کاشت موی ریش به زندگی عادی خود برگردید. دلیلی برای جلوگیری از این امر وجود نخواهد داشت. هفته اول بعد از پیوند ریش بسیار مهم است. در این دوره نیاز به توجه بیشتر به فولیکول‌های کاشته شده در ناحیه‌ی ریش دارید. هنگام شستن صورت باید از مالیدن شدید صورت خودداری کنید. در عوض، باید آب را به آرامی روی صورت خود بمالید. سپس باید صبر کنید تا آب خود به سمت پایین برود و برای خشک کردن صورتتان باید حوله را به آرامی روی صورت بزنید. همچنین باید از صورت خود در برابر برخوردهای تصادفی محافظت کنید و در اولین هفته بعد از عمل، در هنگام خوابیدن از دراز کشیدن بر روی شکم و صورت خودداری کنید. برای اینکه بتوانید از نتیجه عمل کاشت موی ریش نتیجه بهتری بگیرید، باید مراقب همه این موارد باشید.

چه زمانی موهای پیوند زده شده در ناحیه‌ی ریش من شروع به رشد می‌کند؟

چه زمانی موهای پیوند زده شده در ناحیه‌ی ریش من شروع به رشد می‌کند؟

موهای ریش شما در طی 3 هفته پس از اتمام مراحل عمل کاشت ریش شروع به ریزش می‌کنند. هیچ جای نگرانی در مورد ریزش موها نیست زیرا این روند لازم است. علاوه بر این، اگر ریش شما 3 هفته پس از عمل نریزد، می‌توانید خودتان آن را بتراشید. بعد از این ‌روند ریزش، ریش شما دوباره شروع به رشد می‌کند و شما تا پایان دوره 10 ماهه نتیجه کاملی را می‌گیرید.

آیا عمل کاشت ریش درد دارد؟

بسیاری از افرادی که می‌خواهند عمل کاشت موی ریش انجام دهند، بسیار کنجکاو هستند که آیا این عمل کاشت درد دارد یا خیر. این عمل تحت بی‌حسی انجام می‌شود؛ بنابراین هیچ دردی در حین عمل و بعد از عمل احساس نمی‌شود. بعد از عمل نیازی به ماندن و بستری شدن در بیمارستان نیست. پس از اتمام مراحل، فرد می‌تواند به خانه برگردد و روال زندگی روزمره را ادامه دهد. اگر می‌خواهید بدانید که ظاهرتان بعد از کاشت ریش چگونه خواهد بود، می‌توانید با دیدن عکس‌های قبل و بعد از کاشت ریش، ایده‌ای از ظاهرتان در ذهن خود داشته باشید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست
Call Now Buttonمشاوره رایگان
× مشاوره در واتساپ